Groningen
Friesland
Noord Holland
Zuid Holland
Flevoland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg
Kunstmuseum.nl Art Guide

Welkom bij kunstmuseum.nl een digitale verzamelplaats voor museumgangers, designers en culturelen. Een bron van inspiratie, creativiteit, motivatie en promotie van Nederlands en Internationaal digitaalcultuur.
Onderstaande links verwijzen naar musea met een website. Vandaaruit kan alle informatie opgevraagd worden over het museum. Staat een link er niet bij, e-mail ons deze voor een gratis opname in het musea overzicht.


Liefde op het eerste gezicht: Schilderijen met vrouwen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Wellicht meer dan enig ander thema prikkelen ze onze fantasie vanwege de fascinatie die zowel de maker als de mogelijke opdrachtgever voor dit onderwerp hebben gehad. 27 april tot en met 8 september 2002. NoordBrabants museum.


Een overzicht van Nederlandse illustrators.


De tentoonstellingsruimte van het Nederlands Textielmuseum is in de periode van 3 februari tot en met 18 september 2002 omgetoverd tot een ‘bizar beeldenbos’. Al wandelend door de tentoonstelling ‘Het Bizarre Beeldenbos’ kom je vreemde, raadselachtige kunstwerken tegen. Meer info...


Wat moet je allemaal weten om kunst te kunnen kopen.
Meer info...


Internationale kunst en antiek beurs van 8 - 17 maart 2002 in het Mecc Maastricht.


10 jaar Theaterafficheprijs. Alle genomineerde en bekroonde theateraffiches 1992-2001, ter gelegenheid van de tiende editie van de jaarlijkse Theaterafficheprijs. Theatermuseum Amsterdam t/m 1 april 2002.


;

Exposities
Nieuws
Kunstlinks
Elke dag vindt u hier de laatste voorspellingen.